Reportaža s tekme Arsenal : Everton (Foto)

30.05.2017 | Viktor ĐurićZadnja tekma sezone, odločala je tudi o uvrstitvi v ligo prvakov, naši fantje so poskrbeli za fantastično zmago, žal pa nam tekmi Liverpoola in City-ja nista šli na roko. Vseeno pa si ne bi mogel želeti boljše tekme za ogled. Bila je moja prva in zdaj vem, da ne bo zadnja. Ker, ko enkrat občutiš to evforijo in energijo, ki se prenaša skozi 60.000 grl, se je hitro navlečeš in želiš samo še..   Bil je lep, sončen dan, ko se je truma rdečih majic in dresov valila s podzemne proti stadionu, slišalo se je navijanje in petje navijaških pesmi, da so se mi kocine postavljale pokonci in se usta samovoljno razlezla v nasmeh. Medtem, ko se je stadion počasi polnil, sem se ozrl naokrog in videl da je najmlajši navijač star komaj kaj več kot nekaj mesecev, za najstarejšega pa si ne upam ugibati. Lahko samo trdim, da je bil verjetno na tribunah Wembleya, ko je Arsenal prvič dvignil FA pokal leta 1930. Haha.. 

  Sama tekma je potekala v odličnem navijaškem vzdušju, kar je terjalo davek na mojih glasilkah po koncu tekme. Verjetno pa sem jih še najbolj obrabil, ko so Bellerin, Sanchez in Ramsey zadeli v polno za končnih 3:1. Kar dva od teh treh pa so dosegli z igralcem manj.(!) A po zgodnji izključitvi Koscielnyja, ni bilo posebej opaziti, da smo imeli igralca manj na igrišču. 
Ostali mi bodo enkratni spomini na to tekmo, nenazadnje tudi zaradi dveh priletnih možakov, ki sta sedela zraven mene in vsako akcijo pospremila s pristnimi, sočnimi, angleškimi pridevniki in zbadljivkami, ter me vso tekmo spravljala v smeh. Bilo je nepozabno in vsakomur, ki si želi doživeti to noro atmosfero videti naše fante kako se podijo po zelenici, to toplo priporočam. Ne bo vam žal, pa tudi sami stroški so dandanes zelo sprejemljivi, saj si lahko ogledaš tekmo, plačaš letalsko karto s prevozom do Londona in bivanje z dvema nočitvama, privoščiš že za slabih 300 eur. 
  Rad bi se samo še zahvalil ženi, ki me je končno 'prisilila', da sem se spravil s kavča in si ogledal tekmo v živo ter Alvinu za karte in veliko potrpljenja okrog predaje in verjetno vsaj ducata klicev po telefonu. Nenazadnje pa še velika HVALA Arsenal FC za sanjsko tekmo.
C'MON ARSENAL!!!

Galerija slik

Naslednja tekma

26.04.2018

21:05

ARSENAL vs Atletico Madrid

Oddaj napoved

Zadnja tekma

4 - 1

ARSENAL vs West Ham United

Strelci: Monreal (51'), Ramsey (82'), Lacazette (85', 89')

Premier Liga

1 Arsenal 0 0
2 Aston Villa 0 0
3 Chelsea 0 0
4 Everton 0 0
5 Liverpool 0 0
6 Manchester City 0 0
7 Manchester United 0 0
8 Newcastle Utd 0 0
9 Sunderland 0 0
10 Tottenham 0 0