Članstvo 2018/19 « Nazaj

Članstvo 2018/19

23 maj 2018 09:46

Pozdravljeni Topničarji!

Z današnjim dnem ponovno odpiramo podaljševanje naših članstev in včlanjevanje novih članov. Članarina za podaljšanje članstva letos znaša 15€, za nove člane 20€. Podaljšanje velja za tiste člane, ki ste imeli aktivno članstvo v sezoni 2017/18. Več o včlanitvi in nova pristopna izjava: Kako postanem član?

Podaljševanje poteka do vključno 31.7. Po tem datumu veljte za "nove člane." Nalepke in izkaznice za nove člane, lahko pričakujete po izteku obdobja za podaljševanje. Včlanjevanje je sicer odprto do preklica.

  • Članarino poravnate na: Navijaški kub Arsenal Slovenija, Razdrto 12, 6225 Hruševje
    TR: SI56 – 6100 0001 2583 866 (Delavska Hranilnica)

Razlog za letošnji dvig članarine je organizacija mednarodnega srečanja navijačev v pomladi leta 2019, v Ljubljani. Organizacija srečanja je v začetni fazi priprave, zato vam žal ne moremo razkriti vseh podrobnosti, lahko pa vam povemo, da bo šlo za 2-3 dnevni dogodek z udeležbo bivšega igralca Arsenala in druženjem navijačev Arsenala iz tega dela Evrope in širše. Organizacija tega srečanja bo v sklopu naše 10. obletnice delovanja! 

Ker bomo v nadaljnje lahko zaradi nove direktive o varovanju osebnih podatkov direktno kontaktirali le naše aktivne člane, vas vabimo, če to želite, da se nam na info@arsenalfc.si s soglasjem in konktaktnim mailom oglasite in vas bomo dodali na seznam obveščanja glede konkretnega srečanja. Soglasje naj se glasi v smislu, »da soglašate z obveščanjem na vaš mail glede srečanja 2019…« (velja predvsem za tiste, ki ne boste imeli aktivnega članstva v naslednji sezoni;  člani boste obveščeni redno). Sprememba je tudi pri članstvu in obveščanju mlajših od 16 let, (prej 15) ki potrebujete pisno soglasje zakonitih skrbnikov.

Za dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo na arsenalslovenija@gmail.com

Up The Arsenal!

Zadnja tekma

Napoli

-

ARSENAL

Napoli vs ARSENAL

Zadnje s foruma