#IfeelArsenal « Nazaj

#IfeelArsenal

30 marec 2019 18:01

Spoštovani/e Topničarji/ke! Objavljamo posodobljen in potrjen plan za naše srečanje od 26. – 28. aprila. Pričakujemo blizu 60 gostov iz 8ih držav (+ SLO).

S programom pričnemo v petek ob 18:30 v Austria Trend Hotel-u.

Začnemo z »89' večerom« kjer nam bo naš gost, bivši igralec Arsenala Perry Groves, ob ogledu dokumentarca ponudil osebni vpogled na znamenito tekmo ter zgodbe izza zakulisja snemanja. Perry Groves je namreč sodeloval tako na sami tekmi kot tudi pri ustvarjanju dokumentarca. Dogodek bo moderiran in bo potekal v hotelskem baru »Winners Lounge«. Tam boste lahko poizkusili tudi za to priložnost pripravljeni ARSENAL burger ter se odžejali z bogato ponudbo osvežilnih napitkov.

Hkrati bomo tudi odprli dobrodelno licitacijo podpisanih Arsenalovih artiklov.

Naslov: Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

Dostop: direktno pred hotelom ustavijo linije LPP št. 6, 6B 8, 11. Za hotelom je plačljivo parkirišče.

Sobotno dopoldne bomo posvetili nogometnemu turnirju. Začetek bo okrog 10ih, točen razpored bo objavljen, ko bo potrjeno število sodelujočih ekip. V sklopu turnirja bo odigrana tudi dobrodelna tekma z dobrodelnim društvom Humane zvezdice katerega člani so športniki, estradniki in druge znane osebnosti, ki igrajo nogomet in nastopajo v humanitarne namene. Na voljo bo pijača in nekaj prigrizkov. Dogodek bo odprt za javnost in bo potekal na naslovu: Gerbičeva ulica 61, 1000 Ljubljana. Dostop: bus št. 1, najbližja postaja »Gerbičeva«

Po zaključenem turnirju bo sledil krajši premor, da se pripravimo na večerno pogostitev v restavraciji Portal (Zaloška cesta 110, Ljubljana). Na voljo bodo trije meniji (25€) sestavljeni iz: pijače dobrodošlice, predjedi, glavne jedi in sladice. (Menu1&2 = juha dveh vrst, različno meso z žara s prilogami ter sladica. Menu3 – juhi + vegetarijanski menu + sladica). Ob prijavi nas prosim opozorite na morebitno izbiro vegi menija. Podatke za plačilo večerje prejmete kmalu po prijavi.

Za vse udeležence bo na voljo »all you can drink« ponudba za 15€ (poravnate direktno v restavraciji).

Ob spremljevalnem programu nas bo znova nagovoril Perry Groves, sodelovali boste lahko v bogatem srečelovu, pripravljamo pa še kakšno presenečenje :)

Dogodek je namenjen samo članom navijaških klubov. Še vedno lahko uredite svoje članstvo po akcijski ceni 15€

Nedelja – voden ogled Ljubljane s profesionalno turistično vodičko ter možen ogled tekme Arsenal : Leicester, ki je odvisen od naše uspešnosti v Ligi Europa. Lokacija in ura bosta potrjeni po uvrstitvi in žrebu LE.

Prijave potekajo, prijavite pa se lahko na info@arsenalfc.si, kjer smo vam na voljo tudi za dodatne informacije.

VIDEO NAPOVEDNIK

FB EVENT

#IfeelArsenal

Zadnja tekma

ARSENAL

2 - 1

Chelsea

ARSENAL vs Chelsea

Aubameyang (28', 67')