Ramsey: Nič jasno « Nazaj

Ramsey: Nič jasno

26 oktober 2018 11:59

O(b)stanek Ramseya pri Arsenalu še vedno neznanka


Aaron Ramsey, ki je včeraj s kapetanskim trakom odigral celotno tekmo proti Sportingu, kjer je Arsenal po zadetku Welbecka v Lizboni zmagal z 1:0, je potožil, da mu glede umika ponudbe pogodbe ni nihče ničesar pojasnil. Ramsey, ki je že bil tik pred podpisom nove pogodbe je po tekmi dejal:
»Upam, da bo nekdo prišel do mene in povedal zakaj (je bila ponudba umaknjena). To bom sprejel, če obstaja razlog. Vsi vemo, da je bila ponudba na mizi in je bila umaknjena. Nisem prepričan zakaj, a pred nekaj tedni smo se dogovorili in bil sem pripravljen na podpis.«
»Trenutno ni nobene ponudbe. Vse kar mi ostane je, da delam trdo in pomagam ekipi kolikor lahko. Videli bomo kam me bo to pripeljalo.«

27-letnik je očitno še vedno v planih Emerya, saj je pomemben del ekipe in poleg tega še »eden od kapetanov« za to sezono. Samo upamo lahko, da se bosta klub in Valižan v najboljših letih dogovorila za podaljšanje sodelovanja. Snubcev za 2-kratnega junaka FA pokala zagotovo ne bo manjkalo.

Kljub temu v družini Ramsey trenutno vlada dobro vzdušje saj sta z ženo pred nekaj dnevi dobila dvojčka. Držimo pesti, da se jima ne bo potrebno seliti, saj to lahko predstavlja velik stres :) 

 

Alvin Žagar

Zadnja tekma

Manchester City

-

ARSENAL

Manchester City vs ARSENAL

Zadnje s foruma