Zadeni vstopnico za tekmo Arsenala! « Nazaj

Zadeni vstopnico za tekmo Arsenala!

8 junij 2011 22:21

<img style="margin-right: 5px; margin-bottom: 5px; float: left;" src="images/stories/assc_noback_medium.png" width="290" />


S koncem sezone 2010/11 se je izteklo tudi članstvo v Navijaškem klubu Arsenal Slovenija zato Vas vabimo k podaljšanju članstva za novo sezono ter k včlanjevanju za nove člane v sezoni 2011/2012. Prav lahko pa boste ravno vi tisti srečnež/srečnica, ki bo prejel/a vstopnico za eno od tekem Arsenala. Več info v članku.

Kako se lahko včlanim v Arsenal Slovenija? Preprosto. Na spletni strani pod zavihkom »Arsenal Slovenija« najdeš pristopno izjavo in jo pravilno izpolnjeno pošlješ na naslov kluba, članarino pa dodaš poleg izjave, nakažeš na račun kluba ali daš nekomu iz kluba osebno. Podobno velja za podaljševanje članstva a s to razliko, da pristopna izjava za obstoječe člane iz sezone 2010/11 ni potrebna! Torej če ste že bili včlanjeni v prejšnji sezoni poravnate samo članarino.

Ugodnosti članov:

- možnost pridobitve vstopnic za tekme na Emiratesu

- skupinsko naročanje Arsenalovih artikov s popustom preko kluba

- članska izkaznica (nova nalepka)

- skupni ogledi tekem in ostala druženja

- ostalo

Tudi letos smo se odločili nagraditi zvestobo in tako ostaja članarina za obstoječe člane 10eur za nove člane pa 15eur. (Mlajši od 15 let so opravičeni članarine, krijejo pa stroške izdelave članske izkaznice v višini 5€.) Podaljšanje za obstoječe člane je odprto do 31.7.2011.

V upanju na boljšo sezono smo šli tokrat še dlje in sicer bomo nekomu izmed vas podarili vstopnico za tekmo B-kategorije po izbiri (po usklajevanju z vodstvom kluba). Žreb bo potekal 1. avgusta vanj pa bodo vključeni vsi, ki bodo do takrat podaljšali članstvo in vsi, ki se bodo do takrat na novo včlanili.

POMEMBNO: Obveščanje članov poteka v največji meri preko maila, ki ga posredujete ob včlanitvi zato navedite ustrezen e-mail naslov.

*V primeru, da se izžrebanec/ka ne odloči za prevzem nagrade se žreb ponovi. Mlajši od 15 let lahko nagrado prejmejo samo s pisnim potrdilom staršev/skrbnikov. Za morebitna vprašanja in pojasnila smo na voljo na e-mailu arsenalslovenija@gmail.com

COME ON YOU ARSENAL!!!

Zadnja tekma

Slavia Prague

0 - 4

ARSENAL

Slavia Prague vs ARSENAL
Pepe (18'), Lacazette (21', 77'), Saka (24')

Naslednja tekma

ARSENAL
18.04.2021

14:30

Fulham

ARSENAL vs Fulham

Prenos tekme bo na kanalu SK HD.