14.09.2020 Organiziran pohod in podaljšanje članstva

V preteklem tednu je del vodstva društva Arsenal Slovenija izvedel team building in ob tem sklenil, da v prihodnjih dneh organiziramo skupen pohod na eno od lažje dostopnih slovenskih gora. Ob tem bi še enkrat spomnili, da se kmalu izteče rok za podaljševanje članstva.

Arsenal Slovenija je enkrat v preteklosti že organiziralo skupen pohod za člane društva. Ker je bil takrat dobro sprejet se je ideja, da bi zadevo ponovili, zdela samoumevna. Tako smo v četrtek, 10. septembra, na vrhu Storžiča (2132 m.n.v.) sklenili, da bi se prvi vikend v oktobru podali na Golico!

Vsi člani ste tako prisrčno vabljeni, da se nam 3. ali 4. oktobra pridružite na poti od planine pod Golico na vrh te znamenite gore. Ob tem bi še enkrat vse spomnili, da je rok za podaljševanje članstva 1. oktober. Za vse, ki se boste udeležili pohoda, pa bo možno podaljševanje tudi na dan izleta. Ob tem bi hkrati pozvali še vse ostale zveste navijače Arsenala, ki še niste člani, da je ta izlet izvrstna priložnost, da se prvič snidemo in še razširimo slovensko skupnost Topničarjev.

Dodatne informacije glede članstva najdete na naslednji povezavi: Kako postati član.

Kam nas vodi pot?

Še informacije glede izleta. Pot je nezahtevna in primerna za vsakega, vzela nam bo kakšni dve uri hoje. V primeru slabega vremena pa bomo izbrali drug termin. Prav tako si bomo za cilj izbrali drug vrh, v kolikor bo koča na Golici zaprta. V vsakem primeru pa bi šlo za primerljivo pot po težavnosti.

Kako bo zgledal dan? V "normalnih" jutranjih urah bi se zbrali na izhodiščni točki Planina pod Golico. Sledil bo vzpon na Golico in nato druženje v koči, kjer se bo moč tudi okrepčati. Na tej točki velja spomniti, da se je za pot treba primerno obuti in obleči. Imeti s seboj še kakšno rezervno majico, vetrovko in kakšen topel kos oblačila, ter zadostno količino tekočine za hidracijo.

Informacije o poti na Golico: Planina pod Golico - Golica.

Ko bomo imeli dovolj uživanja na soncu, se bomo spustili v dolino in poskusili najti še ustrezno lokacijo za ogled tekme Arsenal - Sheffield United (3.10. ob 16.00). Če bo interes in želja, lahko druženje podaljšamo tudi v večer, kar bi bilo vsekakor dobrodošlo.

Vsi zainteresirani se lahko prijavite na mail info@arsenalfc.si. Več informacij glede pohoda bo sledilo v naslednjih dneh, o njih boste obveščeni po mailu.

Upamo na dobro udeležbo in da skupaj poskrbimo za prijetno druženje.
Navijaški klub Arsenal Slovenija

Naslednja tekma
nedelja, 8. maj 2022
Arsenal
Leeds United
Zadnja tekma
nedelja, 1. maj 2022
West Ham
1 ‐ 2
Arsenal